Politica de confidențialitate

Politica de confidentialitate

 Datele personale ale fiecărui utilizator sunt confidențiale și vor fi folosite de către Occidental Clinic S.R.L. numai în scopul declarat al acestui site cu respectarea dispozițiilor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Societatea noastră se obligă să nu furnizeze, direct sau indirect, aceste date unei terțe persoane, în afară de excepțiile reglementate și prevăzute de lege.

La Occidental Clinic, suntem dedicați protejării informațiilor cu caracter personal pe care ni le furnizați. Această politică de confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele cu caracter personal pe care le furnizați în timp ce utilizați serviciile noastre.

 

Ce date cu caracter personal colectăm?

Colectăm informații cu caracter personal atunci când vă programați pentru o consultație medicală, pentru a vă desfășura proceduri medicale, sau atunci când utilizați alte servicii medicale furnizate de Occidental Clinic. Aceste informații pot include numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa de domiciliu, datele de naștere, sexul, informațiile de asigurare medicală, istoricul medical și alte informații relevante.

 

Cum folosim datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal colectate de la dumneavoastră sunt folosite pentru a furniza serviciile medicale pe care le solicitați, pentru a vă contacta în legătură cu programările și pentru a furniza informații medicale relevante. De asemenea, acestea pot fi folosite pentru a analiza și îmbunătăți serviciile noastre și pentru a furniza informații suplimentare despre activitatea noastră medicale.

 

Cum protejăm datele cu caracter personal?

Occidental Clinic ia măsuri de securitate adecvate pentru a proteja datele cu caracter personal împotriva accesului neautorizat, utilizării sau divulgării. Am implementat măsuri fizice, electronice și administrative pentru a proteja datele cu caracter personal pe care le colectăm și le stocăm.

 

Cu cine împărtășim datele cu caracter personal?

Occidental Clinic poate împărtăși datele cu caracter personal cu terțe părți care furnizează servicii în numele nostru. De asemenea, putem împărtăși datele cu caracter personal cu furnizorii de asigurare medicală, atunci când este necesar pentru procesarea reclamațiilor de asigurare medicală.

 

Cum accesați și controlați datele cu caracter personal?

Dacă doriți să accesați sau să controlați datele cu caracter personal pe care ni le furnizați, puteți face acest lucru prin contactarea serviciului nostru de relații cu clienții. De asemenea, puteți solicita modificarea sau ștergerea datelor cu caracter personal.

 

Actualizarea politicii de confidențialitate

Occidental Clinic poate actualiza această politică de confidențialitate în orice moment. Vă recomandăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu cele mai recente informații privind politica noastră de confidențialitate.

Ne luăm angajamentul de a proteja datele cu caracter personal ale clienților noștri și de a respecta confidențialitatea acestora. Ne asigurăm că informațiile pe care le furnizați Occidental Clinic sunt utilizate numai în scopurile stabilite și că sunt protejate prin măsuri adecvate de securitate. Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri cu privire la politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați și vom fi bucuroși să vă ajutăm.